انواع اجاق آشپزخانه سالهاست که به یار دیرینه آشپرخانه تبدیل شده است. اما در 5 تا 10 سال گذشته یک سری تغییرات را هم تجربه کرده است. طرح های حجیم، زشت و دستگیره های ناهنجار از بین رفته اند و با طرح های صاف و تصفیه شده جایگزین شده اند به گونه ای که می تواند اجاق گاز میلان را در یک گالری هنری جای داد. البته تغییر ظاهر همه چیز آن نیست، زندگی با مدل های جدید بسیار ساده تر است، آنها ایمن تر هستند و برخی از آنها حتی برای ماندگاری طولانی ساخته شده اند. اگر به تازگی به مکان جدیدی نقل مکان کرده اید یا فقط می خواهید اجاق گاز قدیمی خود را ارتقا دهید، قبل از خرید بهتر ایت با انواع اجاق آشنا شوید.
اجاق گاز از دیرباز به دلیل گرمایش سریع و کنترل دمای عالی مورد توجه بوده است. با اجاق گاز می توانید به سرعت و با سهولت بجوشانید و سرخ کنید. اگر به طیف وسیعی از سبک تجاری علاقه دارید، انتخاب مناسب گاز است.
سایر ویژگیهای اجاق گاز عبارتند از:
اجاق های برقی محبوب هستند و دلایل خوبی دارند – صفحه های شیشه ای صاف که راحت تمیز می شوند، فضای آشپزی قابل استفاده تری را ارائه می دهند و زیبایی را به هر فضا می بخشند.
اجاق گاز القایی جایگزینی برای اجاق گاز سرامیکی برقی است. این واکنش فوری را که از گاز دریافت می کنید و سهولت تمیز کردن از برق را دریافت می کند، در حالی که همچنین بسیار سریع گرم می شود. از یک میدان الکترومغناطیسی برای گرم کردن قابلمه ها و ماهیتابه های مغناطیسی شده استفاده می کند که برای ایمنی ایده آل است، زیرا خود آشپزخانه گرم نمی شود. همچنین تا زمانی که یک تابه را تشخیص ندهد فعال نمی شود. تنها نکته منفی این است که برای استفاده از آن باید در ماهیتابه های سازگار با القا سرمایه گذاری کنید. پخت القایی می تواند از نظر انرژی کارآمدتر باشد و رد پای کربن شما را کاهش دهد.
ملاحظات مهم:
اجاق القایی به ظروف آشپزی با مواد فرو مغناطیسی مانند چدن و انواع خاصی از فولاد ضد زنگ نیاز دارد. ظروف آلومینیومی، مسی و شیشه ای کار نمی کنند مگر اینکه سازنده یک لایه مغناطیسی اضافه کرده باشد. برای بررسی سازگاری قابلمه یا تابه، آهن ربا را در قسمت پایین نگه دارید – اگر به فلز بچسبد، برای اجاق مناسب است.
اگر بهترین را می خواهید، گزینه های دوگانه سوز در دسترس هستند. یک گزینه محبوب که سهولت و کنترل اجاق گاز را با پخت کامل یک اجاق برقی فراهم می کند، اجاق های دوگانه سوز هستند. آنها کنترل دقیق گاز را در بالا با یکنواخت و حتی گرم کردن اجاق گاز برقی هموار می کنند تا مطمئن شوید تمام وعده های غذایی شما کاملاً پخته شده اند. اجاق های دوگانه سوز را در مدل های استاندارد کشویی و مدل های تجاری ارائه می دهد. با این حال، نسبت به مدلهای ورودی برای گاز معمولی یا الکتریکی گرانتر هستند.
به یاد داشته باشید: مانند مدل گازی، این مدل ها نیاز به یک خط گاز در آشپزخانه و همچنین یک پریز برق دارند.
اکنون که در مورد انواع مختلف و مزایا و معایب آنها اطلاعات کسب کرده اید، انتخاب مدل به نحوه برنامه آشپزی شما بستگی دارد. آیا زمان زیادی برای آشپزی ندارید و به غذاهای سریع احتیاج دارید یا مشتاق غذاهای شبیه سرآشپز هستید؟ سبک آشپزی شما می تواند راهنمای شما باشد: